Otjerajte tuđe pse i mačke oko vašeg doma na human i siguran način

Tuđi psi i mačke, bez obzira jesu li lutalice ili u vlasništvu vaših susjeda, mogu uzrokovati mnoge probleme za vas i vašu imovinu. Kako je samo frustrirajuće kad izađete na travnjak i ugazite u ono što je ostalo iza uljeza! Što tek reći kad se psi dočepaju vaših biljaka i drveća? Oni nemaju nikakve šanse u tom slučaju. Ista stvar je i kad se mačke dohvate vašeg cvijeća. Još kad odluče da je vaš cvjetnjak idealno mjesto za vršenje nužde, miris i nered koji ostavljaju iza sebe je odvratan i nesnosan. Također, mačke često izaberu vaš automobil kao idealno mjesto za odmaranje, ali ne brinu o grebanju laka dok skaču i silaze s automobila. Kad na to sve dodate dosadni lavež i mijaukanje, situacija postaje još gora. Dobra vijest je da možete koristiti učinkovite i humane tehnike kako biste „odgovorili“ tuđe pse i mačke od ulaska na vaš posjed. Otjerajte tuđe pse i mačke pomoću ovih nekoliko trikova.

NE tuđim psima

Držite pse podalje od svog vrta i doma pridržavajući se ovih savjeta:

 • Zaštitite svoju okućnicu trnovitom živicom i biljem. Ruže, grmlje (žutika, vatreni trn, božikovina, ogrozd) su dovoljno neprivlačni i dosadni da odvrate većinu psećih uljeza.
 • Ogradite vrt žičanom ili, još bolje, drvenom ogradom. Ukrasite ju šarenim cvijećem za ljepši izgled.
 • Koristite prskalice. Ako je susjedov pas neželjeni posjetitelj u vašem vrtu, postavite prskalicu u području gdje najčešće ulazi. Redovito ga iznenađujte hladnom vodom kad pokuša ući na vaš posjed.
 • Prekrijte vaše gredice u vrtu. Koristite grančice grmlja ili trnovite okresine (npr. ruže) kako biste obeshrabrili mačke da se osjećaju ugodno. Također ćete spriječiti susjedovog psa u potrazi za savršenim mjestom za izležavanje. – Rutvica je polugrm koji ima izrazito jak i neugodan miris. Zato psi (ali i zmije, mravi, muhe, buhe…) bježe iz vrta u kojem se nalazi rutvica. Napomena: rutvica može izazvati jaku alergiju kod ljudi, posebno kod djece i trudnica.

Zbogom mica-macama

Tuđe mačke su se udomaćile na vašem travnjaku? Ovi savjeti će zadržati njihove kandže dalje od vašeg dvorišta:

 • Na svježe iskopanu zemlju u vrtu postavite drač ili trnovite okresine. Mačke vole svježe iskopanu zemlju. Oštre grančice će im pokvariti doživljaj i neće se više osjećati ugodno.
 • Sačuvajte ostatke od doručka. Mačke više neće smatrati vaš vrt WC-om ako se kroz njega širi opor miris mješavine kore naranče i kave. Dodatna korist – ova mješavina je i odlično gnojivo za vaš vrt.
 • Postavite žicu oko drveća. Tako ćete spriječiti mačke da se penju.
 • Prekrijte vaše gredice u vrtu. Koristite grančice grmlja ili trnovite okresine (npr. ruže) kako biste obeshrabrili mačke da se osjećaju ugodno. Također ćete spriječiti susjedovog psa u potrazi za savršenim mjestom za izležavanje.

Otjerajte tuđe pse i mačke pomoću univerzalnog humanog rješenja

Ako su vam prethodni savjeti komplicirani za izvedbu, znajte da postoji jedno univerzalno rješenje za rastjerivanje pasa i mačaka oko vašeg doma. Ne trebate postavljati nove ograde, ne trebate ništa saditi, prekrivati, rezati. Također, ovo rješenje je apsolutno humano i neće ni na koji način ozlijediti životinju koju želite spriječiti da uđe na vaš posjed. Otjerajte tuđe pse i mačke pomoću Passive Infrared Multifunctional Repellera koji koristi najsuvremeniju ultrazvučnu i pasivnu IC tehnologiju. Frekvencija ultrazvuka u rasponu od 16 do 25 kHz garantira rastjerivanje pasa i mačaka, ali i drugih životinja poput miševa i ptica. Možete ga koristiti u kući, ali i vani. Samo ga postavite na aluminijsko postolje i učinkovita zaštita od neželjenih uljeza kreće odmah! Otjerajte tuđe pse i mačke jednom zasvagda!

Vaši komentari

 • Captain Jack – prije 4 mjeseci

  otkako ga koristimo u našem vrtu je tiho k’o u biblioteci: )

  Ocijeni

  0
  4
 • Badmama – prije 3 mjeseci

  jel to kompicirano nesta? za postavljanje i koristenje jer nisam ti ja neki majstor: )

  Ocijeni

  0
  0
 • Natalia – prije 3 mjeseci

  ja imam nenormalni strah od pasa, pogotovo od tih lutalica. zato mi je muz nabavio ovaj uredjaj da vise ne umirem kad neki pas zaluta u nase dvoriste

  Ocijeni

  0
  0
 • Rambo – prije 2 mjeseci

  ma kakav ultrazvuk, stavis klopku i otrov pa da vidis hoce li ponovo doci

  Ocijeni

  4
  2
 • Joca 88 – prije 1 mjeseci

  nisi ti Rambo, ti si Jado neki…

  Ocijeni

  1
  6
 • Misica – prije 6 dana

  @Joca 88– daj pusti ga, vidis da samo provocira

  Ocijeni

  2
  3
 • Anita M – prije 4 dana

  super je ta garancija koju daju kad kupis uredjaj. mislim da to nije prevara, otjerajte tuđe pse i mačke iz svog vrta

  Ocijeni

  1
  5
 • Pospana – prije 3 dana

  ja sam uspjela srediti susjedovog psa ovim ultrazvukom. vise nam ne dolazi, sad s eprazni u svom dvoristu

  Ocijeni

  0
  9
 • Roberta Zec – prije 3 dana

  uzet cu ga samo zbog pseceg izmeta tudjih pasa na travnjaku.vise mi se gadi biti u vlastitom vrtu

  Ocijeni

  0
  7
 • Anita K – prije 2 dana

  čitala sam već za taj ultrazvuk kako rastjeruje životinje, a ne ozljeđuje ih. nema šanse da bih ikada koristila nešto što ozljeđuje životinje

  Ocijeni

  0
  5
 • Pčelica Maja – prije 2 dana

  bas tako, nema uginulih životinja oko vašeg doma. ovaj ultrazvuk im samo stvara nelagodu, ako kad i mi budemo pored policijskih sirena

  Ocijeni

  0
  4
 • Warp7 – prije 2 dana

  Kao i uvijek dobri članci koji ovaj portal čine tako zanimljivim i korisnim!Svaka čast!

  Ocijeni

  0
  7

NARUČUJEM ODMAH!

Sholac