OSOBNO ISKUSTVO: Priča o novoj, bezbolnoj metodi uklanjanja dlaka

Po osobnom iskustvu
Ime: Maja Štefanac
Godina: 25
Mjesto: Ogulin
Visina: 173 cm
Težina: 67 kg

Specijalno izvješće

Budući da se godinama borila protiv uraslih dlaka i iritacija izazvanih depilacijom, Maja Ivić najbolje zna kroz što prolazi većina žena tijekom uklanjanja dlačica. Ova 29-godišnja djevojka cijelu je mladost tražila najbolje rješenje za uklanjanje dlaka. Želja za glatkim i lijepim nogama koje ne mora kriti motivirala ju je da konačno pronađe rješenje. Maja je u svojoj borbi ustrajala – sada dlačice uklanja bezbolno i više je ne brinu crvenilo, bubuljice i urasle dlake koje ostaju nakon depilacije. Konačno, Maja više ne mora skrivati svoje noge ispod traperica. Uz to, otkrila je kako usporiti rast dlačica i produljiti period tijekom kojeg koža ostaje glatka. Nadamo se da će njena priča pomoći svima onima koji žele bezbolno ukloniti dlake bez iritacije i urastanja, a misle da je to nemoguće.

P: Što je bila prekretnica koja te potakla da pronađeš novo rješenje za uklanjanje dlaka?

Maja: Prošle godine sam operirala uraslu dlaku na preponi. Problem s uraslim dlakama me muči otkako sam počela uklanjati dlake. Ali prošle godine sam imala prvu operaciju. Ove godine ponovo se dogodilo isto. Na istom mjestu urasla mi je dlaka i stvorio se ogroman čir, pa sam ga ponovno morala operirati. To nije bolna operacija, ali je jako neugodna, a problem se uglavnom vraća i ponovo zahtijeva intervenciju. Strahovito sam se bojala da ću cijeli život morati operirati urasle dlake, jer imala sam ih po cijelom tijelu. Toliko je bilo strašno, da sam ljeti uglavnom nosila hlače. Danas gotovo da ne nosim hlače, ne moram kriti više svoje noge, jer su konačno besprijekorne i lijepe.

P: Što si sve pokušavala kako bi spriječila urastanje dlaka i iritaciju kože?

Maja: Kad god bih čula ili pročitala neki savjet, isprobala bih ga. Od brojnih hidratantnih krema, pilinga, pa sve do korigiranja prehrane. Moram priznati da mi je piling pomagao kod uraslih dlaka, ali i oduzimao dosta vremena. Nekada jednostavno nisam imala vremena nakon uklanjanja dlaka odraditi piling. Moje noge čak ni nakon uklanjanja dlaka nisu bile glatke i meke. Sve metode uklanjanja dlaka koje sam do tada isprobala imale su iste posljedice – iritacije, urastanje, crvenilo, bubuljice. Sve te nepravilnosti sam cijelo ljeto morala skrivati ispod traperica. Pored toga, nakon samo 2 do 3 dana dlačice bi mi izbile i moja koža više nije bila glatka i lijepa.

P: Koje metode za uklanjanje dlaka si prije koristila?

Maja: Koje sve nisam koristila… Naravno, koristila sam brijače, nakon čega bi se moja koža iziritirala i crvenila, a dlake odmah počele rasti. Uspjela sam usporiti rast dlačica koristeći Hair Away Regrowth Inhibitor Spray, to je sprej koji se samo nanese na depilirano područje. S njim sam se dosta rjeđe brijala ili depilirala voskom. Tako sam uspjela riješiti problem prebrzog rasta dlaka, ali drugi problemi, poput urastanja i iritacije, zahtijevali su da tražim novi način za uklanjanje dlaka. Onda sam saznala za fotoepilaciju. Odmah sam odlučila isprobati. Međutim, nakon 5-6 tretmana, koji su bili jako bolni, nisam vidjela nikakve rezultate, a bacila sam hrpu love. Baš kada sam pomislila da mi ništa ne može pomoći, otkrila sam način kako doslovno „uništiti“ dlake bez iritacije kože, boli i urastanja. Shvatila sam da i ja mogu imati lijepe i glatke noge i ništa me više nije moglo zaustaviti.

P: Koja je to metoda koju si otkrila za bezbolno uklanjanje dlaka i sprječavanje njihovog urastanja?

Maja: Pronašla sam idealan spoj – depilacija i piling u jednom. Već sam spomenula da mi je piling jedini davao rezultate kada je u pitanju urastanje. Istina da bi mi nekad iritirao kožu, ali to bi se povuklo. Onda sam otkrila Star Silk Pro, stvar koja me spasila. Kada sam ga prvi put koristila i uočila da nema iritacije, bila sam zaprepaštena. A tek kada sam nakon 2 tjedna primijetila da mi dlake jako sporo rastu i ne urastaju, bila sam presretna. Uz to nastavila sam koristiti i Hair Away Regrowth Inhibitor Spray za još sporiji rast dlaka. Ovakav usporen rast dlaka bez urastanja i iritacija nakon depiliranja motivirao me da nastavim koristiti Star Silk Pro u kombinaciji sa Hair Away Regrowth Inhibitor Spray. Osjećala sam da ću konačno moći pokazati svoje noge, trebalo je samo strpljenja jer su godine borbe protiv uraslih dlaka i iritacija ostavile traga na mojim nogama.

P: Možeš li nam reći više o tom Star Silk Pro „čudu“?

Maja: To je zapravo jastučić s kristalima. Možda zvuči suludo, ali da nije bilo tog jastučića, vjerojatno bih se i dalje mučila s dlakama, urastanjima, iritacijama… On mi je pomogao bezbolno ukloniti dlačice sa svih dijelova tijela i to bez iritacija, crvenila i urastanja dlaka. Sve dok nisam počela koristiti Star Silk Pro, mislila sam da ću se zauvijek boriti s ovim problemima. Jer probala sam sve i svašta, ali ništa nije dalo ovakve rezultate za uklanjanje dlaka. Star Silk Pro sam pronašla na internetu i odlučila isprobati, iako sam se bojala da je to samo jedno od onih reklamiranih rješenja za uklanjanje dlaka. Vidjela sam što piše i pomislila da može pomoći… Slavit ću taj dan do kraja života!

P: Želiš reći da ti je zapravo taj „jastučić“ pomogao da bezbolno ukloniš dlake i spriječiš urastanje?

Maja: Da, upravo to želim reći (smijeh). Znam koliko to suludo zvuči, vjerujte, i ja sam isto mislila. To je jastučić s kristalima koji zapravo bruse vrh dlake. Ujedno rade i lagani piling kože i uklanjaju gornji, mrtvi sloj kože. Ti kristali su dovoljno nježni da ne iritiraju kožu i ne oštete ju. S druge strane, dovoljno su jaki da uklone mrtve stanice s gornjeg sloja kože. Koristila sam ga redovito i samo sa Star Silk Pro sam uklanjala dlačice. I isplatilo se.

P: Koliko često koristiš Star Silk Pro?

Maja: Ne tako često kao dok sam se brijala. Sa Star Silk Pro dlačice rastu dosta sporije. Pored toga, kao što sam već rekla, koristim i Hair Away Regrowth Inhibitor Spray koji još dodatno usporava rast dlačica i olakšava uklanjanje dlaka. U biti svaka tri do četiri tjedna, otprilike jednom mjesečno je potrebno uklanjati dlake. Što je zaista super. A i jednostavno i brzo ide, pa nije potrebno puno vremena da se uklone dlačice. Odlično je što se smije koristiti na svim dijelovima tijela, pa ga koristim i za lice. Koža poslije ostane tako meka, glatka i nježna. Prvi put imam tako lijepu kožu i nikada više neću dozvoliti da mi koža bude zapuštena kao prije nego što sam počela koristiti ovaj jastučić.

P: Kako danas izgleda tvoja svakodnevna njega kože?

Maja: Sad više ni ne mislim puno o tome. Trudim se samo da mi koža bude hidratizirana i da ne bude suha. Najvažnije mi je što ne moram misliti što ću obući. Ako mi se nosi suknja, obući ću je, ne moram više skrivati noge. Piling kože je naravno neizostavan, istovremeno uz uklanjanje dlaka. Tako da mi to, pored svega, štedi vrijeme i novac, jer imam 2 u 1 rješenje. 🙂

P: Kako je ovo otkriće promijenilo tvoj život?

Maja: Moje samopouzdanje je poraslo. Počela sam nositi odjeću koju volim i ne moram više skrivati svoju oštećenu i iziritiranu kožu. Na bazenu ili na moru više ne moram nositi pareo da ljudi ne bi zurili u moje iziritirane noge ili prepone. Sad normalno pokazujem svoje tijelo u kupaćem kostimu. Sve mi se promijenilo iz temelja. Nisam bila ni svjesna koliko jedna tako mala stvar može promijeniti život. Sada mnoge moje frendice od mene traže savjete o njezi kože i za uklanjanje dlaka. Borila sam se s uraslim dlakama i iritacijama kože cijeli život: Ako sam ja uspjela pobijediti ove probleme, može svatko.

P: Imaš li neki savjet za one koji se bore s uraslim dlakama, iritacijama i bolovima?

Maja: Redovito radite piling i neka vam koža uvijek bude hidratizirana. Koristite hidratantne kreme, a inače izbjegavajte tretirati kožu brojnim kemikalijama jer ju to može oštetiti i učiniti još osjetljivijom. Depilacija voskom i brijanje, uz dlake, trgaju i kožu, stoga biste i njih trebali izbjegavati. Umjesto toga koristite Star Silk Pro za uklanjanje dlačica. Tako ćete izbjeći iritacije, urastanja i oštećenja kože. Također, možete koristiti Hair Away Regrowth Inhibitor Spray ukoliko želite usporiti rast dlaka. Ja konačno imam lijepu i glatku kožu. Riješila sam se svih onih problema koje sa sobom nose brojne metode uklanjanja dlaka. Koža mi je tako njegovana i s ponosom je pokazujem.

Tajna učinkovitog uklanjanja dlačica i sprječavanja urastanja dlaka je otkrivena, zapanjeni kozmetičari to zovu modernim čudom.

Nakon intervjua s Majom, i sami smo u redakciji pogledali ove proizvode i isprobali ih. Ja sam bezbolno uklonila dlake bez mnogo truda. Samo sam radila kružne pokrete preko tretiranog dijela kože, kao da radim piling. Doista je potpuno bezbolno. Nakon toga, koristila sam Hair Away Regrowth Inhibitor Spray kako bih se uvjerila da usporava rast dlaka i pomaže uklanjanje dlaka.

Ivani su dlačice ponovno počele rasti tek nakon 22 dana!

Zbog toga smo se obratili tvorcima ovog jastučića i spreja kako bismo ih pohvalili da ovi proizvodi STVARNO rade za nas. Zbog toga su oni našim čitateljima ponudili specijalnu promociju.

Kao što je Maja i sama rekla, uklanjanje dlaka bezbolno i bez truda je sada moguće. Ono što je važno je da, ukoliko koristiš Star Silk Pro, ne primjenjuješ druge metode uklanjanja dlaka. Tako ćeš s vremenom potpuno iskorijeniti urasle dlake i smanjiti iritaciju kože.

Ono što smo saznali koristeći Star Silk Pro i ispitujući naše čitatelje koji su ga koristili je da:

  • bezbolno uklanja dlake
  • daje glatku i mekanu kožu
  • vrši piling kože
  • poboljšava mikrocirkulaciju
  • sprječava urastanje dlaka
  • ne izaziva iritacije na koži.

Slijedi korake koje smo mi slijedili i rezultate koje želiš toliko dugo ćeš vidjeti i prije nego što misliš!

Ivana T.

Sholac