Ekstenzije trepavica? Ne, ovo su moje prirodne!

blueeyelashNauči kako da ti trepavice narastu prirodnim putem i uštedi stotine kuna na maskari! Ako imaš prirodno duge trepavice, maskara ti ni ne treba. Pripremi se za nekoliko superjednostavnih trikova koji će pomoći tvojim trepavicama da prirodno narastu i postanu gušće. Izgledat će kao da je u pitanju najbolja maskara koju si mogla pronaći na tržištu. I da, ekstenzije trepavica će pasti u zaborav!

1. Češljanje trepavica

Možda ti zvuči suludo, ali postoje mali češljići pomoću kojih možeš češljati trepavice prije nego što staviš maskaru. Češljanje utječe na njihov brži rast. Ovo je jedna od osnovnih stvari koju trebaš raditi ako želiš da ti trepavice budu prirodno duge i da izgledaju kao da imaš ekstenzije trepavica. Maskara ne mora uvijek biti rješenje #1. Isprobaj, ne košta te ništa.

2. Ne povlači svoje trepavice

Tijekom čišćenja make-upa ne smiješ povlačiti svoje trepavice. Maskara se nekad ne može lako skinuti, ali moraš biti pažljiva. Neke maskare se lako skidaju, ali s vodootpornima to ne ide tako jednostavno, pa čak ni kad je u pitanju najbolja maskara i najbolje sredstvo za uklanjanje šminke. Povlačenje trepavica poništava svu njegu i sav tvoj trud koji si uložila kako bi ti narasle trepavice koje izgledaju poput ekstenzije trepavica.

3. Masaža kapaka

eyelash1

Trepavice mogu ispadati te biti krhke i lomljive ako ne vodiš brigu o njima. Zato trebaš masirati svoje kapke i dati poticaj folikulima da bi trepavice rasle brže i bile jače. Ekstenzije trepavica i maskara također štete trepavicama, pa ti savjetujemo da ti masaža kapaka prijeđe u svakodnevnu naviku prije spavanja. Nakon masaže možeš staviti serum za rast trepavica i probudit ćeš se s ljepšim i duljim trepavicama. Lako je imati zavodljiv pogled.

4. Čisti svoje trepavice

Svi tvoji pokušaju da imaš dulje i gušće trepavice će pasti u vodu ako ih ne njeguješ pravilno. Svaki dan nježno ukloni make-up i dobro se umij. Uklonit ćeš maskaru, ali i svu drugu prljavštinu koja se nakupi tijekom dana. Koristi sredstvo za čišćenje lica ili maramice za uklanjanje make-upa prije nego što odeš na spavanje. Ekstenzije trepavica se također čiste na ovaj način, ali budeš li se pridržavala ovih savjeta, neće ti trebati ni ekstenzije trepavica ni maskara.

5. Maslinovo ulje

Mnogi se kunu u ovaj trik! Ali doista djeluje. Dodaj samo malo maslinovog ulja na kapke i tijekom noći će se upiti svi vitamini i minerali potrebni za zdrav izgled i brži rast trepavica. Serum za rast trepavica u kombinaciji s ovim prirodnim rješenjima može dati bolji izgled tvojim trepavicama od efekta koji imaju ekstenzije trepavica. Jednostavan, a učinkovit trik!

6. Koristi vazelin

blueye

Želiš da ti trepavice brže rastu i da izgledaju kao ekstenzije trepavica? Onda je pravo vrijeme da isprobaš vazelin. Kada kreneš na spavanje, skini maskaru i nanesi vazelin na kapke. On će utjecati na dobivanje gušćih i duljih trepavica. Ni najbolja maskara ti ne može dati lijep izgled poput onog koji možeš imati s prirodno dugim i izraženim trepavicama. Trebat će vremena da primijetiš rezultat. Ako si nestrpljiva, isprobaj serum za rast trepavica koji brže djeluje.

7. Vitamin E

Prije nego što digneš ruke od pokušaja produljivanja trepavica i vratiš se sigurnoj opciji, maskari za produljivanje, isprobaj vitamin E. Ovaj vitamin izravno utječe na rast trepavica. Svaki bolji serum za rast trepavica sadrži ovaj iznimno koristan vitamin. Nemoj biti lijena, jer ti samo nekoliko poteza prije spavanja može dati izgled kao da imaš ekstenzije trepavica. Maskara ti uopće neće ni trebati, osim ako budeš željela imati malo tamnije trepavice.

8. Zeleni čaj

Evo još jednog odličnog razloga da napuniš svoju ostavu zelenim čajem. Samo ga u ovom slučaju nećeš piti. Umjesto toga ćeš ga stavljati izravno na svoje trepavice. Bit će ti najlakše ako umočiš vatu u svježi zeleni čaj i lagano prijeđeš preko trepavica. Moraš paziti da uvijek koristiš isključivo svježi zeleni čaj. To je idealno rješenje za prirodno i učinkovito povećanje prirodnih trepavica. Maskara se prije ovog postupka mora potpuno ukloniti s trepavica. Neka druge djevojke nose ekstenzije trepavica, ti imaj prirodno zavodljiv pogled!

9. Serum za rast trepavica

eyelash2

Serum za rast trepavica će pomoću svojih sastojaka hraniti i vlažiti trepavice te im poboljšati mikrocirkulaciju. To će utjecati na brži i gušći rast trepavica. Redovitom uporabom ćeš imati vidno izraženije prirodne trepavice. Čak može utjecati na pigment pa će ti trepavice i potamniti. Maskara? Kome to još treba? Ekstenzije trepavica? Zašto kad dulje trepavice i raskošan volumen možeš imati prirodnim putem? Sjeti se koliko trepavici treba da naraste i stoga ne očekuj rezultat preko noći. Upornost će ti se isplatiti.

10. Maskara za produljivanje trepavica

Dok čekaš da ti se trepavice produlje prirodnim putem, uvijek se možeš osloniti na nešto što svaka djevojka ima, a to je maskara za dulje trepavice. Najbolja maskara je ona koja ti daje duljinu, volumen i ne stvara grudice. Pritom se ne bi smjela teško skidati sredstvima za uklanjanje make-upa. Maskara nije štetna, samo ti dajemo priliku da vidiš da nije neophodna. Serum za rast trepavica i još poneki trik i imat ćeš trepavice kao da si sad u salonu stavila ekstenzije trepavica!

Sholac