Konačno vidno povećaj svoje male grudi!

Rezultat je tu i vidljiv je! Jedinstven način povećanja i podizanja grudi je pomogao tisućama žena diljem svijeta koje imaju male grudi. Od sada se može naći i u Hrvatskoj, ali samo putem online ponude.

Male ili velike grudi? To je tema o kojoj se raspravlja već tisućama godina. Koliko god je to ženska stvar, muškarci joj posvećuju znatno više pažnje.

Iako male grudi imaju svoje prednosti, žene uvijek teže većim i bujnijim grudima. Je li u ženskoj prirodi da nikada nisu u potpunosti zadovoljne sobom ili je u pitanju želja da udovolje muškom ukusu? Ili je u pitanju natjecateljski dio, potreba da budu bolje od drugih žena? Mislim da nije važno što je pokretač. Važna je samo opsesija bujnim dekolteom i potrebom da se naglasi taj dio žene koji je vječna inspiracija mnogih umjetnika, ali i neizostavan motiv muških erotskih maštarija. Važno je povećati obujam grudi.

To su svakodnevna ženska razmišljanja. Bar većina žena tako razmišlja.

Male grudi

Mnoge žene koje imaju male grudi uopće ne razmišljaju da su možda u prednosti. Kompleks i nesigurnost zbog bezizlazne situacije im ne daju da drugačije misle. Ono što mogu žene s malim grudima, drugoj skupini žena grudi to ne dozvoljavaju. Neke od tih stvari su:

 • ne moraju nositi grudnjak
 • lako pronađu odgovarajući grudnjak
 • mogu nositi haljine bez naramenica
 • vrlo lako mogu izgledati elegantno
 • nemaju smetnje tijekom bavljenja sportom
 • ne moraju brinuti o tome da će im se grudi objesiti
 • mogu bez problema spavati na trbuhu…

Postoji beskonačno mnogo stvari koje se mogu napisati u korist i malih i velikih grudi. Ako imaju male grudi, žene uopće ne žele vidjeti ništa što im pruža prednost. Žele vidjeti rješenje koje će im pomoći da napune košarice i poboljšaju svoj izgled.

Ono što zanima većinu žena je kako povećati svoje male grudi bez operacije i boli. Ako spadaš u tu skupinu, onda si na pravom mjestu.

Kako do većih grudi

Mediji su ti koji propagiraju što je svake sezone IN, a što OUT. Ono što je uvijek IN je lijepa i njegovana žena. Još ako ima obline gdje treba…

U svijetu se odavno vrše kirurški zahvati koji pomažu ženama u ostvarenju njihovih snova tj. pomaže im se da isprave i poboljšaju ono što su dobile od Majke prirode. I Hrvatska ne zaostaje za svjetskim trendovima. Statistike govore da je ugradnja implantata u grudi svrgnula liposukciju s višegodišnjeg vodećeg mjesta na ljestvici najtraženijih operacija. Nije li to zabrinjavajući podatak? Znamo da te operacije mogu krivo završiti. Znamo sve rizike. Znamo da se grudi u koje su ugrađeni silikoni nikada ne mogu mjeriti s prirodnim grudima. Zar žene toliko žele veće grudi?

Problem je što većina stvari koje pomažu ženama da povećaju i podignu grudi ima jedan problem – vidi se da to nije prirodno. Vidi se kada su grudi podignute žicom, zategnutom naramenicom i push-up grudnjakom.

Ono što one žele su veće i podignute grudi bez operacije i boli. I naravno, da se ne vidi da to nisu njihove grudi. Sada to mogu imati!

SuperStar Secret su posebno dizajnirani umetci koji omogućavaju svim ženama da vidno povećaju i podignu svoje obješene i male grudi bez odlaska pod nož. Bezbolni su, lako se stavljaju u svaki grudnjak i odgovaraju svim oblicima i veličinama grudi. Mogu se nositi ispod svakog grudnjaka, a čak su nevidljivi ispod kupaćeg kostima.

Napravljeni su od najkvalitetnijeg silikona i ne dolazi do pregrijavanja ljeti niti hlađenja tijekom niskih temperatura. Ugodni su, jer imaju temperaturu ljudskog tijela.

Uz njihovu nevidljivu pomoć, svaka žena može izgledati i osjećati se kao zvijezda. Dobit će obline iz snova u trenu i to u svom domu! Uz SuperStar Secret umetke će konačno imati pažnju koju zaslužuje i svaka odjevna kombinacija će joj savršeno pristajati.

U nevjerojatnu moć transformacije ženskih grudi uz pomoć ovih umetaka su se uvjerile mnoge žene. Od sada su dostupni i u Hrvatskoj, pa ih imaš priliku isprobati i povećati i podići svoje male grudi.

Kupnja SuperStar Secret umetaka je potpuno sigurna, jer imaš garanciju 44 dana. Ako ne budeš zadovoljna, možeš ih vratiti i dobivaš natrag cjelokupan iznos novca.

Znači, veće i podignute grudi bez operacije, boli, muke, posebnog grudnjaka i to u trenu! Jednostavno i lako rješenje za svaku ženu koja nije zadovoljna veličinom svojih grudi!

 

Vaši komentari

 

 • Eva – prije 5 mjeseci

  Meni su male grudi zakon! Mogu nositi što god poželim!

  Ocijeni

  12
  7
 • Danijela – prije 5 mjeseci

  Mislim da mi se nisu razvile jer sam sportasica, ali da bih voljela vecegrudi… hm, to sigurno!

  Ocijeni

  0
  3
 • Maja – prije 4 mjeseci

  Meni je tetka iz inozemstva prosle godine donjela bas ove umetke! Cool sto se mogu nositi i ispod badica. Svi misle da imam cice hahaha

  Ocijeni

  1
  5
 • Jelena – prije 4 mjeseci

  imam 2 djece moeze li ovo cudo ispraviti ucinjenu stetu???

  Ocijeni

  1
  1
 • Dragana – prije 3 mjeseci

  Isprobala i oduševila se! Izgleda potpuno prirodno a ne kao drugi umetci koji se vide iz aviona!

  Ocijeni

  0
  7
 • Ella M. – prije 3 mjeseci

  Super stvar je što se nepomiče ni tijekom fizički aktivnosti

  Ocijeni

  0
  8
 • Dada – prije 2 mjeseci

  Bojim se da bi to mogla biti propala investicija!

  Ocijeni

  1
  1
 • Helena – prije 1 mjeseci

  Ja sam sad narucila. Niej da nisam i ranije razmisljala kako da si pomognem al s obicnim pushupom se vidi da to nisu moje grudi. Nadam se da ce mi se ovo isplatit

  Ocijeni

  0
  3
 • Ivana Vanna – prije 10 dana

  @Dada Ima garancija pa vrati

  Ocijeni

  0
  2
 • Magdalena- prije 6 dana

  Placa li se dostava na kucnu adresu?

  Ocijeni

  0
  0
 • Iva – prije 4 dana

  Ja sam sad naručila i sebi i sestri. Nadam se da će stići prije vikenda :)))

  Ocijeni

  0
  1
 • Matea – prije 3 dana

  BRAVO za popust! Svaka čast!

  Ocijeni

  0
  6
 • Antonela – prije 3 dana

  Hvala sto mislite na nas koje nismo obdarene. Znaci to mnogo i super za popust 🙂

  Ocijeni

  0
  4
 • Tatjana S. K. – prije 2 dana

  Uvjek ima nešto pametno za pročitat kod vas

  Ocijeni

  0
  1
 • Marija – prije 2 dana

  Ja ih imam i sritna sm što vidim da su stigli i u lipu našu.

  Ocijeni

  0
  2

NARUČUJEM ODMAH!

Sholac