Estetski kirurzi začuđeni: Prirodna metoda uklanja proširene vene u 3 tjedna

veins1

Martina Bošnjak jedna je od više tisuća žena koja se riješila proširenih vena uz ovu prirodnu metodu.

Nova metoda koja uklanja proširene vena garantira uklanjanje proširenih vena i popucalih kapilara u samo 3 tjedna. Ne samo da djeluje brzo i učinkovito, već je i potpuno prirodna za korištenje. Dosad poznate i tražene metode koje su davale rezultate su uglavnom bile invazivne i bolne, poput operacija. Period oporavka je dugo trajao, a rezultati nisu bili trajni. Nova metoda garantira mnogo više. Zato nije čudo što su estetski kirurzi bili zaprepašteni kad su otkrili ovu revolucionarnu metodu koja bi im mogla „oduzeti“ posao! Jer sve više i više žena otkazuje svoje termine za operaciju proširenih vena, koje sada učinkovito uklanjaju uz novo prirodno rješenje.

Kako pobijediti proširene vene na nogama prirodnim putem za manje od mjesec dana

Posljednjih mjeseci u stručnim krugovima priča se samo o jednom. Novoj formuli koja doslovno briše ružne vene na nogama. Prirodni sastojci sadržani u formuli poznati su stoljećima. Koriste se za brojna zdravstvena stanja i tegobe, ali su najbolju učinkovitost pokazali u tretiranju proširenih vena:

veins2

  • Ekstrakt bodljikave veprine jača krvne žile i poboljšava perifernu cirkulaciju i tako spriječava proširene vene
  • Aloe vera smanjuje otečene vene i njeguje kožu
  • Ulje šipka smanjuje bolove i umiruje napetost u nogama
  • Ekstrakt zlatnice uklanja toksine, smanjuje bol i otekline i proširene vene
  • Ulje argana pomaže u tretiranju kožnih tegoba i obiluje vitaminom E i masnim kiselinama

Vein Stopper krema ublažava simptome upale vena i ispucalih kapilara na nogama

Formula s ovim sastojcima daje rezultate već nakon prve primjene. Osjetit ćete olakšanje u nogama, manje umora i napetosti te promjene u boji. Martina Bošnjak (37) iz Varaždina jedna je od žena koja je iskusila dobrobiti ove formule na svojim nogama. Poslije prve trudnoće dobila je proširene vene na nogama. Stanje joj se vremenom pogoršavalo, a poslije druge trudnoće postalo je neizdržljivo. Osim što ju je sputavalo mnogim stvarima, kao što su odlasci na plažu i oblačenje haljina, također joj je zadavalo i muke. Bolovi, nelagodnosti, peckanje, svrab. Krema sa navedenim sastojcima, kako sama priznaje, spasila ju je.

veins3

Ali ona nije jedina! Tisuće žena diljem Hrvatske prijavile su poboljšanje svog stanja s proširenim venama. Sve one su potvrda učinkovitosti nove kreme – Vein Stopper, koja sadrži sve znanstveno dokazano učinkovite sastojke. Vene na nogama se, uz redovito korištenje kreme, povlače u 3 tjedna. Preporučuje se i za prevenciju pojave proširenih vena, koje se najčešće javljaju u kasnim 30-im ili ranim 40-im godinama. Još jedna prednost ove kreme i njene formule je što njeguje kožu i daje joj elastičnost. Tako će vaša koža duže izgledati zategnuto i zdravo.

Sholac